Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Arun O.O." seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 2 / 2
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    Detection of Vibrio spp. in mussels harvested from Marmara sea of Turkey
    (2006) Ciftcioglu G.; Arun O.O.; Vural A.; Acar M.S.
    Thirty raw and 30 fried mussel samples were analyzed for the presence of Vibrio spp. twenty two out of 30 raw mussel samples (73.3%) were found contaminated with Vibrio spp. Eight Vibrio vulnificus strains was isolated from 30 raw mussel samples (26.7%). Other Vibrio spp. which were frequently isolated were V. alginolyticus, V. parahaemolyticus, V. cholera and V. mimicus and they were detected at the rate of 36.7%, 20.0%, 6.7% and 3.3% respectively. No Vibrio spp. were detected in fried mussels.
  • [ X ]
    Öğe
    Determination of E. coli O157 in raw and cooked Doner kebabs by using IMS technique
    (2007) Arun O.O.; Aydin A.; Vural A.; Ciftcioglu G.; Aksu H.
    Escherichia coli O157 is one of the major threats to public health due to the consumption of meat and meat products. The microorganism is known as a food-borne pathogen even in the presence of low levels. Therefore, a more sensitive method is required to be used for the detection of the microorganism. Immunomagnetic separation (IMS) is a technique used to improve the sensitivity of the detection. IMS has been used to determine the presence of E. coli O157 in raw and cooked Doner samples in this study. 3 out of 30 raw Doner samples have been found to be contaminated with E. coli O157. None of the cooked samples were carrying the agent.

| Dicle Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Dicle Üniversitesi, Diyarbakır, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim