Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Güven, Aysel" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    Submerged Kültürü ile Bacillus subtilis RSKK96'dan ?-Amilaz Üretimi
    (2011) Uyar, Fikret; Güven, Aysel; Akcan, Nurullah
    Bakteriyel tür Bacillus subtilis RSKK96'nın ekstrasellüler ?-amilaz ürettiği gözlenmiştir. Enzim sentezi 72. saatte optimum 37°C'de elde edilmiştir. Çeşitli karbon, azot ve aminoasit kaynakları ve kimyasalların ?-amilaz üretimi üzerine etkileri incelenmiştir. FeSO4, ZnSO4ve CuSO4 bakteriyel büyümeyi ve dolayısıyla ?-amilaz üretmini inhibe etmiştir. Maksimum ?-amilaz üretimi (858.6±41.9 U/mg) %0.5 pamuk sapı bulunan ortamda 72. saatte elde edilmiştir.

| Dicle Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Dicle Üniversitesi, Diyarbakır, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim