Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Acar M.S." seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    Detection of Vibrio spp. in mussels harvested from Marmara sea of Turkey
    (2006) Ciftcioglu G.; Arun O.O.; Vural A.; Acar M.S.
    Thirty raw and 30 fried mussel samples were analyzed for the presence of Vibrio spp. twenty two out of 30 raw mussel samples (73.3%) were found contaminated with Vibrio spp. Eight Vibrio vulnificus strains was isolated from 30 raw mussel samples (26.7%). Other Vibrio spp. which were frequently isolated were V. alginolyticus, V. parahaemolyticus, V. cholera and V. mimicus and they were detected at the rate of 36.7%, 20.0%, 6.7% and 3.3% respectively. No Vibrio spp. were detected in fried mussels.

| Dicle Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Dicle Üniversitesi, Diyarbakır, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim