• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace@Dicle
  • Fakülteler
  • Eczacılık Fakültesi
  • Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   DSpace@Dicle
  • Fakülteler
  • Eczacılık Fakültesi
  • Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Synthesis, reactivity and biological properties of methoxy-activated indoles

Thumbnail

Göster/Aç

Kitap Bölümü (1.489Mb)

Erişim

info:eu-repo/semantics/closedAccess

Tarih

2021

Yazar

Şengül, İbrahim F.
Bingül, Murat
Kandemir, Hakan
Kumar, Naresh
Black, David StC.

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Künye

Sengul, I.F., Bingul, M., Kandemir, H., Kumar, N. ve Black, D.S. (2021). Synthesis, reactivity and biological properties of methoxy-activated indoles. (Attanasi, O.A., Gabriele, B., Merino, P. ve Spinelli, D., Ed.), Rome: Society Chimica Italiana.

Özet

Indoles continue to play a central role in the development of new structures of chemical and biological interest. They are the source of numerous biologically active natural products by virtue of their derivation from tryptophan units which are essential to peptide, protein and enzyme structures. Although the indole unit is electron rich and displays a wide range of reactivity, many naturally-occurring indoles contain methoxy substituents, which enhance their reactivity. The synthesis of methoxyindoles has also become a strategy for diversifying the regiochemical behaviour of indoles. This review brings together a wide range of information relating to indoles incorporating one, two, or three methoxy groups. It deals with aspects of synthesis, reactivity, and biological activity as well as summarizing the scope of important natural products.

Kaynak

Chemistry and Properties

Bağlantı

chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/viewer.html?pdfurl=https%3A%2F%2Fwww.soc.chim.it%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fths%2F25%2Fchapter_8.pdf&clen=1561629&chunk=true
https://hdl.handle.net/11468/9371

Koleksiyonlar

  • Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Koleksiyonu [18]
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [555]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Politika | Rehber | İletişim |

DSpace@Dicle

by OpenAIRE
Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Politika || Rehber|| Yönerge || Kütüphane || Dicle Üniversitesi || OAI-PMH ||

Dicle Üniversitesi, Diyarbakır, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Dicle Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Dicle:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.