• Türkçe
    • English
  • English 
    • Türkçe
    • English
  • Login
Search 
  •   Dicle
  • Search
  •   Dicle
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Hayward kivi çeşidinde (actinidia deliciosa) farklı yükleme seviyelerinin yaprak/ meyve ilşkileri üzerine etkisi 

Kontaş, Engin (Dicle Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2001)
Bu çalışmada Hayward kivi çeşidinde farklı yükleme seviyesinin meyve / yaprak ilişkileri üzerine etkileri incelenmiştir. Omcada toplam yaprak sayısı son dönemde uygulamalara göre 1068.83-2927 arasında değişmiştir. Ortalama ...



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeLanguageDepartmentCategoryPublisherAccess TypeInstitution Author

My Account

LoginRegister

Discover

Author
Kontaş, Engin (1)
SubjectCroploading level (1)Fruit / leaf properties yield (1)Hayward kivi çeşidi (1)Hayward kiwi fruit (1)Kış budaması (1)Meyve/yaprak özellikleri (1)
Verim (1)
Winter pruning (1)Yükleme seviyesi (1)... View MoreDate Issued
2001 (1)
Has File(s)
Yes (1)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Policy || Guide|| Instruction || Library || Dicle University || OAI-PMH ||

Dicle University, Diyarbakır, Turkey
If you find any errors in content, please contact:

Creative Commons License
Dicle University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Dicle:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.