Çocuk merkezli oyun terapisi ile deneyimsel oyun terapisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi

Yükleniyor...
Küçük Resim

Tarih

2017

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Yayıncı

Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

Erişim Hakkı

info:eu-repo/semantics/closedAccess

Özet

Bu çalışmada son yıllarda tüm dünyada daha geçerli olarak kullanılan Çocuk Merkezli Oyun Terapisi* ve Deneyimsel Oyun Terapisinin** çocukla ve aile ile görüşme teknikleri karşılaştırmalı olarak incelenmiştir.
In this study, Child-Centered Play Therapy * and Experiential Play Pherapy **, which are used more effectively all over the world in recent years ** have been examined comparatively with children and family.

Açıklama

Anahtar Kelimeler

Oyun, Terapi, Çocuk, Oyun terapisi, Aile görüşmesi, Play, Therapy, Child, Playtherapy, Familyinterview

Kaynak

Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

WoS Q Değeri

Scopus Q Değeri

Cilt

9

Sayı

19

Künye

Ayna, Y. E. ve Ayna, H. Ü. (2017). Çocuk merkezli oyun terapisi ile deneyimsel oyun terapisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi. Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 9(19), 212-220.