• Türkçe
    • English
  • English 
    • Türkçe
    • English
  • Login
Search 
  •   Dicle
  • Search
  •   Dicle
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-5 of 5

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Diyarbakır koşullarında farklı zamanlarda ekilen keten (Linum usitatissimum L.) genotiplerinde agronomik ve teknolojik özelliklerin belirlenmesi 

Tayınmak, Nurcan (Dicle Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019)
Bu çalışma, ilkbahar üretim sezonunda Diyarbakır şartlarına uyum sağlayacak keten (Linum usitatissimum L.) genotiplerinin ve en uygun ekim zamanlarının belirlenmesi amacıyla tesadüf blokları bölünmüş parseller deneme ...
Thumbnail

İleri ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) hatlarında verim ve kalite ilişkilerinin belirlenmesi 

Güran, Hasan (Dicle Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019)
Bu çalışma, Diyarbakır ekolojik şartlarında Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi deneme alanında yağışa dayalı (kuru) koşullarda 2016-2017 üretim sezonunda yürütülmüştür. Çalışmada, Diyarbakır koşullarında bazı ekmeklik ...
Thumbnail

Diyarbakır ekolojik koşullarında pamuğun (Gossypium hirsutum L.) bazı genotiplerinin verim ve lif kalite özelliklerinin araştırılması 

Mızrak, Ramazan (Dicle Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019)
Bu çalışma, Diyarbakır ili Merkez ve Bismil ilçeleri ekolojik koşullarında 2018 yılında 9 adet pamuk çeşide aday hatları (Aday 1-9) ile 3 adet standart pamuk çeşidinin (ST468, BA119 ve DP396) materyal olarak kullanılmış ...
Thumbnail

Bazı ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) genotiplerinin sırta ekim sisteminde morfolojik, fizyolojik, verim ve kalite yönünden incelenmesi 

Yorulmaz, Levent (Dicle Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2021)
2019 yılından itibaren bütün dünyada görülen Covid-19 virüs salgını, insan beslenmesinde birçok bitkinin üretimi gibi buğday üretiminin de ne denli önemli olduğunu açıkça göstermiştir. Bu süreçte ülkelerin kendi vatandaşlarına ...
Thumbnail

Mardin ekolojik koşullarında farklı ekim dönemlerinde bazı çörek otu (Nigella sativa L.) genotiplerinin agronomik ve kalite özelliklerinin belirlenmesi 

Güneş, Zübeyir (Dicle Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2021)
Bu araştırma; Mardin ekolojik koşullarında farklı ekim dönemlerinde bazı çörek otu (Nigella sativa L.) genotiplerinin agronomik ve kalite özelliklerinin belirlenmesi amacıyla 2018-2019 ve 2019-2020 ekim dönemlerinde kışlık ...



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeLanguageDepartmentCategoryPublisherAccess TypeInstitution Author

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorGüneş, Zübeyir (1)Güran, Hasan (1)Mızrak, Ramazan (1)Tayınmak, Nurcan (1)Yorulmaz, Levent (1)Subject
Genotip (5)
Verim (5)
Yield (5)
Genotype (3)Bread wheat (2)Ekmeklik buğday (2)Bed planting (1)Biplot analizi (1)Biplot analysis (1)Black cumin (1)... View MoreDate Issued2019 (3)2021 (2)Has File(s)Yes (5)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Policy || Guide|| Instruction || Library || Dicle University || OAI-PMH ||

Dicle University, Diyarbakır, Turkey
If you find any errors in content, please contact:

Creative Commons License
Dicle University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Dicle:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.